top of page

TIETOSUOJASELOSTE 1.1.2023


Rekisterinpitäjä ja sen yhteystiedot

Susan Luomus (tmi Susa Marku)
2548180-8
Juvantie 11, 32200 Loimaa
050 572 3016
info@susanluomus.fi


Mitä tietoja minusta kerätään?

Asiakasrekisteriin tallennetaan asiakkaan etunimi, sukunimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, maa, sähköpostiosoite, puhelinnumero, asioidessa käytetty kieli, asioidessa käytetty valuutta. Yritysasiakkaalta tallennetaan lisäksi yrityksen nimi, y-tunnus ja alv-tunnus.

Lisäksi verkkokaupan tilaustietoihin tallennetaan asiakkaan tilauksen yhteydessä antamat tiedot, kuten tilauksen tuotesisältö, maksutapa ja toimitustapa.

Mihin henkilötietoja käytetään?

Henkilötietoja käytetään:

  • asiakassuhteen hoitamiseen,

  • tilauksen toimitukseen ja käsittelyyn, sekä arkistointiin,

  • tilastollisiin tarkoituksiin, sekä

  • markkinointitarkoituksiin.


Henkilötietojen käsittelyn oikeusperusteena on sopimus, suostumus tai oikeutettu etu.

Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n tietosuoja-asetuksen asettamat vaatimukset.

Kuinka kauan henkilötietojani säilytetään?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin on tarpeellista rekisterin käyttötarkoitusten toteuttamiseksi.

Lisäksi joitain tietoja voidaan säilyttää kauemmin niiltä osin kuin se on tarpeen laissa asetettujen velvollisuuksien, kuten kirjanpitoa ja kuluttajakauppaa koskevien vastuiden hoitamiseksi.

Tietojen luovutus kolmansille osapuolille

Luovutamme henkilötietoja logistiikka- ja maksupalveluyhteistyökumppaneille verkkokauppamme toiminnan mahdollistamiseksi.

Sivustolta kerätään tietoa myös evästeiden ja muiden vastaavien tekniikoiden avulla. Verkkosivustolla voidaan käyttää tietojen keräämiseen Google Analyticsia ja muita vastaavia palveluita, jotta voidaan analysoida ja kehittää sivustoa entistäkin paremmaksi ja kohdentaa sivuston kävijöille relevanttia markkinointia. Yksilöiviä tietoja kerääviä evästeitä asetetaan vain käyttäjille, jotka ovat erikseen sallineet niiden asettamisen.

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille EU- ja ETA-alueen ulkopuolelle lukuun ottamatta sivuston tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. julkaisujärjestelmän hallinnointi).

Rekisterin suojaus

Rekisterin käsittelyssä noudatamme huolellisuutta ja tietojärjestelmien avulla käsiteltävät tiedot suojataan asianmukaisesti. Kun rekisteritietoja säilytetään Internet-palvelimilla, niiden laitteiston fyysisestä ja digitaalisesta tietoturvasta huolehditaan asiaankuuluvasti. Rekisterinpitäjänä huolehdimme siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimien käyttöoikeuksia ja muita henkilötietojen turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu.

 

Asiakkaan oikeudet

Asiakkaana sinulla on seuraavat oikeudet:

  • Tarkistusoikeus

  • Oikaisuoikeus

  • Oikeus peruuttaa suostumus

  • Poisto-oikeus

bottom of page