top of page

EKOKAMPAAMO

KASVIVÄRJÄYS

On ilman kemikaaleja tapahtuva hiusten värjäys. Kampaamossani käytän korkealaatuisia kasvivärejä, jotka ovat hellävaraisia ja turvallisia. Ne antavat kauniin ja kestävän sävyn lisäksi uskomattoman kiillon. Kasviväreillä saa upean punaisia, syvän ruskeita tai luonnollisen vaaleita sävyjä.

 

Kasviväreillä on hyvä peittokyky ja pysyvyys, mutta jos hiuksesi ovat voimakkaasti vaalennetut tai harmaantuneet, on hyvä ottaa huomioon

muutama seikka:

 

Kasvivärit ovat hiusta hoitavia, sillä ne eivät muuta hiuksen rakennetta, vaan kiinnittyvät hiuksen pintakerrokseen ollen lopputulokseltaan luonnollisen värisiä.

 

Kasviväreillä ei voi myöskään vaalentaa hiusta tai saavuttaa kylmän vaaleita sävyjä. Kasvivärillä voi kuitenkin kirkastaa vaaleita hiuksia ja häivyttää tyvikasvua. Kun kaipaat selkeästi vaaleampaa lopputulosta, suosittelemme valitsemaan savivaalennuksen värjäystavaksi.

 

Kasvivärin lopputulokseen vaikuttaa sen hetkinen hiusvärisi ja kehosi oma ph. Lopputulos on aina uniikki, juuri sinulla sopiva, upea ja luonnollinen väri.

 

Kasvivärit sisältävät usein joko indigoa, cassiaa, hennaa tai niiden yhdistelmiä sekä erilaisia yrttejä syventämään värisävyjä. Kasviväri kypsyy vielä pari päivää laiton jälkeenkin ja näet sen lopullisen tehon, kun hiuksesi ovat ns. valmiit. Kypsymistä tapahtuu vielä viikonkin päästä.

HUOM! Jos kaipaat harmaantuneeseen tai vaalennettuun hiukseen voimakkaampaa tummuutta tai tulet kasviväriin ensimmäistä kertaa suosittelen mainitsemaan asiasta aikaa varatessasi, jotta osaamme varata riittävästi aikaa värin suunnitteluun ja toteutukseen!

kasvivarjays

ENERGIALEIKKAUS

Energialeikkaus on kokonaisvaltainen palvelu, jossa erittäin tarkka tekninen leikkaus yhdistyy rentouttavaan intialaiseen päähierontaa. Intialainen päähieronta poistaa kuona-aineita, hiuspohjan verenkierto vahvistuu ja solut saavat happea.

 

Leikkauksessa käytetään pelkkiä saksia ja kampaa, eikä hiusta ohenneta. Hiukset leikataan niiden kasvusuuntia mukaillen, jyrkkiä kulmia välttäen. Hius asettuu luonnollisesti omaan malliinsa, jonka ansiosta hiukset toimivat arjessa paremmin ja hiusten oma vahvuus korostuu.

Hoidon aikana ollaan hiljaa, siksi se voi olla myös meditatiivininen kokemus.

energialeikkaus

SAVISOODAVAALENNUS/

HIUSTEN KIRKASTUS

Savisoodakirkastus on saven, soodan ja vetyperoksidin avulla tehtävä hiusten kirkastus. Tapauskohtaisesti hius vaalenee 1-3 astetta. Tämä tarkoittaa, jos olet luonnostaan vaalea, saat kirkkaan vaalean värin, jos olet tumma, niin saat toffeen tai hiekan sävyisen vaalean värin.

 

Lopputulosta ei voi ihan 100%:sti ennustaa sillä kirkastamiseen vaikuttaa oma pohjavärisi.

HOIDOT

Savi

Hiuksiin ja hiuspohjaan kertyy epäpuhtauksia ja kemikaaleja sekä ulkoisesti että sisäisesti. Savi toimii hiuksen puhdistajana – se puhdistaa erittäin hyvin hiusnystyt ja näin ollen edistää hiuksen kasvua. Savi toimii luonnontilassa olevaan hiukseen kosteuttavana hoitona ja antaa hiuksiin ryhtiä ja eloa. Savi antaa myös volyymia hiuksille, joten se sopii myös rasvoittuvalle hiuspohjalle. ​

 

 

Saven positiiviset vaikutukset: ​

- Ennen kasvivärjäystä tehtynä: poistaa kemikaalit -

- Voimakas puhdistaja: poistaa myös kuona-aineet -

- Edistää hiustenkasvua -

- Ravitsee hiuksia -

- Kosteuttaa luonnontilassa olevia hiuksia -

- Toimii myös rasvoittuvalle hiuspohjalle -

 

Merilevä

Merilevähoidolla on hiuksia syväpuhdistava vaikutus. Se poistaa hiuksista tehokkaasti muotoilutuotteet ja raskasmetallit, kuten raudan ja hivenaine-epäpuhtaudet. Merilevä sisältää hiuksille tärkeitä rakennusaineita kuten mineraalisuoloja, hivenaineita, rasvahappoja ja vitamiineja.

savisoodavaalennus
hoidot

INTIALAINEN

PÄÄHIERONTA

Perustuu tuhansia vuosia vanhaan kehon kokonaisvaltaiseen hoitoon. Se on erityisen rentouttavaa ja sitä voidaankin kutsua myös stressipesuksi. Päähieronta lisää verenkiertoa, jolloin hiusten ja ihon ravinteiden saanti paranee. Lisäksi se mm. rentouttaa lihasjännityksiä, auttaa päänsärkyyn, helpottaa silmien rasitusta ja vapauttaa energiaa. 
Intialaisen päähieronnan voi yhdistää kaikkiin muihin käsittelyihin. 

Tullessasi päähierontaan olisi hyvä, ettei hiuksissasi olisi lakkaa tai muita synteettisiä muotoilutuotteita. 


Hieronta sisältää hartioiden, käsivarsien, pään ja kasvojen hieronnan luomu öljyllä, johon hierottavan niin halutessaan lisätään eteeristä öljyä antamaan lisähoitoa hiuksille – rentouttamaan tai piristämään.

 

Hieronta kestää n.35-45min.

intialainenpaahieronta
bottom of page